Mysteerisetti 3

69,90 

Osasto: Avainsana tuotteelle
Jaa tuote

Kuvaus

Lankasetit ovat suunniteltu Meiju Knitsin Kide Shawl MKAL 2022 mysteerihuivin yhteisneulontaa varten. Lisätiedot ja ohjeen löydät täältä: Kide Shawl MKAL 2022

Mysteerisetit julkaistaan 3.1.2022. Suosittelemme tilaamista viimeistään 23.1.2022 mennessä niin saat tuotteet ennen neulonnan alkua. Saatavilla on rajoitettu erä. Kyseessä on ennakkomyynti ja tilauksien postitus alkaa 31.1.2022. Postitus vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen (poislukien Ahvenanmaa). Jos tilaat muita tuotteita samalla niin ne lähetetään mysteerisetin kanssa samassa paketissa.

Yksisäikeinen merino single on unelman pehmeää ja siksi se sopii aivan ihanasti huiveihin, neulepuseroihin ja muihin asusteisiin. Lanka on 100 %:sta superwash merinovillaa.

Yksiväriset langat ovat semi-solideja, joten värin tummuusaste voi vaihdella ja vyyhdeissä saattaa olla värikylläisempiä kohtia.

Käsinvärjätyille langoille suositellaan käsinpesua ja ne saattavat päästää väriä ensimmäisessä pesussa.

Huomioithan, että käsinvärjätyissä vyyhdeissä on aina pieniä sävyeroja, vaikka ne olisivatkin värjätty samassa erässä. Lisäksi värisävyt saattavat näyttää eri näytöillä hieman erilaisilta.

Merinovilla on mulesing vapaata. Australialaista merinovillaa ei käytetä lainkaan.

Lisätietoja

Paino 300 g
Lankapohja

Merino single

Materiaali

100 % sw merino

Metrimäärä

1098 m

Puikkosuositus

3.0 – 4.0 mm